Blog en Nieuws

Gelukkig Nieuwjaar

Zo, de feestdagen zijn weer achter de rug. Voor velen een zakelijk rustige tijd, voor anderen – zoals bijvoorbeeld horecaondernemers - juist de topdagen. Nu volgt voor velen de tijd van inventariseren, de administratie van 2015 afsluiten en die van 2016 opstarten. Voor accountants, administratiekantoren en belastingadviseurs gaat nu de drukke tijd juist weer aanbreken, met BTW-kwartalen en jaarafsluitingen.

Ikzelf heb altijd in december mijn topmaand. Zestien aaneengesloten dagen met de borduurstudio op de kerstmarkt in de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest. Veel omzet naar particulieren, maar vooral ook veel nieuwe veelbelovende zakelijke contacten en een aantal concrete opdrachten. Zeg maar een Open Coffee, maar dan in een andere setting.

Bovenstaande was ook de reden dat u twee weken de informatiebrief van Open Coffee NOP hebt moeten missen. Vanaf nu zullen we weer elke week bij u op de digitale deurmat vallen, en uiteraard zijn we ook op de eerste dinsdag van elke maand gewoon open voor alle ondernemers, klein en groot, uit de Noordoostpolder en wijde omgeving.

De eerstvolgende Open Coffee is op 5 januari, morgen dus. Het wordt een soort nieuwjaarsreceptie. Er zal geen spreker zijn, maar wie zijn/haar bedrijf wil pitchen: de figuurlijke zeepkist staat altijd open.

Ikzelf kan er dit keer helaas niet bij zijn, en kan u dus niet persoonlijk de hand drukken. Daarom wens ik vanaf deze plaats iedereen een fantastisch succesvol 2016  in volle gezondheid, liefde, harmonie en geluk.

<< Terug naar het overzicht