Blog en Nieuws

Open Coffee XL in Biddinghuizen

Open Coffee XL is een grote Open Cofffee, georganiseerd door een aantal Open Coffee's in de regio, waaronder Elburg/'t Harde, Kampen, Epe/Heerde, Almere en Lelystad. Ook Noordoostpolder doet eraan mee.

Er gaan al wat geruchten maar het precieze programma houden we nog even geheim :-). Maar de datum van onze volgende Open Coffee XL maken we natuurlijk alvast bekend zodat jullie deze allemaal met DIKKE LETTERS in je AGENDA`S kunnen schrijven: WOENSDAG 28 SEPTEMBER 2016. We werken aan een dijk van een programma, dus houd deze datum vrij! Binnenkort meer informatie.

Het belooft een mooi en interessante dag te worden met workshops en een - nog - mystery guest. en uiteraard de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden met contacten met ondernemers uit een veel groter gebied dan de Noordoostpolder.
Kijk voor meer informatie op deze site op Facebook.

Kaarten reserveren

Op deze pagina zijn ook de kaarten te bestellen à € 12,50. Dit bedrag wordt gevraagd als bijdrage in de kosten voor koffie, thee en complete lunch. Vooraf reserveren is verplicht. Dit geldt voor bezoekers, deelnemers én organisatoren.

 

 

 

<< Terug naar het overzicht