Blog en Nieuws

Terugblik op maart 2016

Nicky Corts

De netwerkbijeenkomst van maart 2016 was zeer succesvol. Onder de gasten waren ditmaal veel nieuwkomers, terwijl een aantal vaste gasten weggebleven waren. Of het eerste kwam door de aankondiging van de presentatie na Nicky Corts en het tweede door de voorjaarsvakantie, is niet bekend.
Wel kan objectief worden vastgesteld dat de wegblijvers veel gemist hebben. Voormalig verslaggever Nicky Corts nam de aanwezigen op een boeiende en levendige manier mee in de (denk-)wereld van “de journalist” en gaf aan de hand hiervan tal van tips en trucs om gratis mediapubliciteit van je bedrijf te kunnen genereren. Tijdens de presentatie ontstond meteen een levendig gesprek tussen Nicky en de gasten, met tal van ervaringen, belevingen en knelpunten, die tot ruim na 12.00 uur doorging.

Om deze presentatie ook voor de “vaste” gasten beschikbaar te maken, heeft Nicky toegezegd de presentatie nog een keer te herhalen op de netwerkbijeenkomst van oktober. Zet dinsdag 4 oktober 2016 dus alvast in je agenda. Het is zeker de moeite waard.

Nicky geeft ook workshops. Zij is te vinden op www.Nickypent.nl en nicky@nickypent.nl.

<< Terug naar het overzicht