Wat is het?

De Open Coffee is een regelmatig terugkerende informele netwerkbijeenkomst waar ondernemers groot en klein elkaar kunnen ontmoeten, van gedachten kunnen wisselen en natuurlijk zaken kunnen doen.

Het belangrijkste kenmerk van de Open Coffee is dat deze bijeenkomsten laagdrempelig zijn door de informele sfeer. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kop koffie.

Er zijn geen verplichtingen, er is geen lidmaatschap, er is ook geen ballotagecommissie die bepaalt of je al dan niet welkom bent. Nee, iedereen is welkom: Ondernemers groot of klein uit alle branches. Maar ook medewerkers die graag willen netwerken.

Daarnaast is er nog een belangrijk kenmerk dat ons onderscheidt van andere netwerkbijeenkomsten: De Open Coffee is gratis!

Oorsprong

Open Coffee is een open concept dat ooit begonnen is in Londen en inmiddels iedere week wereldwijd gehouden wordt op vele locaties. Het tijdstip en de inhoud verschilt per stad, maar overal ontmoet je interessante en aardige mensen.

De eerste Nederlandse Open Coffee werd gehouden in Amsterdam op 15 maart 2007 en een paar maanden later volgde Utrecht met een wekelijkse bijeenkomst. In de afgelopen jaren zijn over het hele land Open Coffees opgericht.

En dus heeft ook de Noordoostpolder een Open Coffee. Vanzelfsprekend zijn ook ondernemers uit Urk en andere plaatsen in de regio van harte welkom.

Tot snel op een van de Open Coffees!

 

Een overzichtskaartje van de Nederlandse Open Coffees vind je op de site van de Open Coffee Club.